TÄMÄN KESÄN ESITYKSET

 

 

Suklaasydän-musikaali 4.7-22.7

käsik:.Kanerva-Valve ohj: Ismo Kotro äänitekniikka: Juha Tanskanen musiikki: Suklaasydän-orkesteri koreografi: Helena Hirvonen
Raikas musikaali ja vie katsojan ihanien 60-luvun sävelten myötä kepeisiin kesätunnelmiin!
Suklaasydän on Otto Kanervan ja Osku Valveen ihastuttava herkkupala sinulle joka kaipaat
korvia hiveleviä säveliä ja aitoa kesäteatterin tunnelmaa; rakkautta, huumoria ja tietysti kauniita daameja ja komeita herroja!
Lavalla nähdään mm. upeat Anu Taivalantti, Tiina Rouhiainen ja Essi Henttonen ja loistava Suklaasydän orkesteri; Arto Kivekäs, Juho Puikkonen ja Arttu Kivekäs!

Tervetuloa viihtymään isot ja pienet teatterin ystävät!

Liput: aikuiset 20e, ryhmä 17e/hlö ja lapset 7-15v 10e (alle 7v ilmaiseksi)

Ensi-ilta su 4.7. klo 16
4.7.-22.7. ma-to klo 19, su klo 16

 

-----

UUTTA!!!!
Kadonnut pikku veli-lasten elokuva

synopsis:
"Isän ostama kesämökki haisee pahalle ja äiti kärsii migreenistä, ja kun pikku veli Santtu jatkaa vielä ikuista kiusaamistaan palaa Iidalta lopulta pinna! Hän tunkee Santun komeroon tietämättä, että komero on epäkunnossa oleva aikakapseli joka sinkoaa pikku veljen kauaksi omalta aikavyöhykkeeltämme. Iidan on pakko lähteä etsimään pikku veljeä yhdessä aikakapselin kapteenin Epon kanssa ennekun isä ja äiti huomaavat tapahtuneen. Lähde mukaan seikkailuun ja kohtaa Grönlannin prinsessa Mette Ulrika hoveineen, peloton intiaanipäällikkö ja Seireeninkukka, napakympin Salmelainen, presidentti Kekkonen, Käkri-keiju ja Lieksan kunnanvaltuusto sekä tietysti pelottava Keisari Kadotus hurjine sotureineen ja monet muut ihanat hahmot!!"

käsik. Tanja Puustinen-Kiljunen, ohjaus Jarmo Koivumäki kuvaus/editointo Hamid Al-Sammarraeem ääniteknikko Juha Tanskanen

 

Korona pandemiasta johtuen teatteri on pitkin talvea kuvannut ihan oikeaa elokuvaa ja nyt elokuva on editointi vaiheessa. Elokuvan tulemme esittämään heti kun rajoitukset sen sallivat. Seuraa ilmoitteluamme!!